Wat ik voor je kan doen

Ieder consult is anders, net als wij.
Of je al ervaring hebt met knopen, helemaal nieuw bent of gewoon nieuwsgierig/ oriënterend wil onderzoeken of het dragen bij je past?
Overal is een passend consult voor!

Tijd: samen kijken we naar een prettig moment, ook avonden en weekenden behoren tot de mogelijkheden.

Locatie: Vrijwel overal is een consult mogelijk, we hebben ruimte nodig en een schone droge ondergrond.

pas consult

€ 35,-

Duur: 1 uur

Dit consult is speciaal voor mensen die willen gaan dragen met een SSC
(Soft Structured Carrier) of te wel een ergonomische draagzak.

Er bestaan veel verschillende draagzakken, helaas zijn ze niet allemaal ergonomisch. Een ergonomische draagzak (SSC) heeft een aantal kenmerken; Van knie tot knie ondersteuning, om zo de M-houding te stimuleren. Dit is goed voor de ontwikkeling van het heupgewricht en knelt de beentjes niet af.
Verder heeft een SSC een zacht rugpand voor ondersteuning van het ruggetje in natuurlijke houding.

In het 1 op 1 pasconsult kan ik je verschillende SSC’s laten zien, voelen en uitproberen.

Dit uitproberen doen we met een speciaal verzwaarde draagpop, zo kun je vertrouwd raken met de SSC zonder dat je bang hoeft te zijn dat je kindje valt.

Heb je een passend model gevonden, dan kunnen we de SSC proberen met je kindje.

Als je voor dit pasconsult kiest en graag aan het einde met je eigen kindje draagt is het aan te raden dat er een extra persoon aanwezig is om voor je kindje te zorgen tijdens het oefenen met de pop, zo kun je jezelf helemaal op het ervaren van de draagzak concentreren.

basis consult

€ 45,-

Duur: 1,5 uur

Dit consult is speciaal voor mensen die willen gaan dragen met een rekbare of geweven draagdoek, of mensen die dit al doen en een nieuwe knoop willen leren.

In het 1 op 1 basis consult leer ik je hoe je de draagdoek veilig kunt knopen in de knoop van jouw keuze. Samen bekijken we welke knoop dit consult centraal zal staan, rekening houdend met wat je kindje kan en jouw wensen.

Het oefenen doen we met een speciaal verzwaarde draagpop, zo kun je vertrouwd raken met de knoop zonder dat je bang hoeft te zijn dat je kindje valt.
We oefenen deze knoop stap voor stap, als je de knoop door hebt en het vertrouwd voelt kunnen we de knoop aan het einde ook met je eigen kindje oefenen.

Als je voor dit basis consult kiest en graag aan het einde met je eigen kindje draagt is het aan te raden dat er een extra persoon aanwezig is om voor je kindje te zorgen tijdens het oefenen met de pop, zo kun je jezelf helemaal op het knopen van de draagdoek concentreren.

duo consult

€ 60,-

Duur: 2 uur

Wil je graag samen met je vriendin, partner, moeder, gastouder of juist met iemand anders leren knopen? Dan is dit consult iets voor jullie!

Tijdens het consult leer ik jullie knopen met een rekbare of geweven doek.

We oefenen dit alles met een speciaal verzwaarde pop tot jullie zeker genoeg zijn om dit met plezier en vertrouwen met jullie eigen (klein)kindje(s) uit te proberen.

Indien jullie voor dit consult kiezen en graag aan het einde met eigen kindjes knopen is het aan te raden dat er een derde persoon aanwezig is om voor de kindjes te zorgen tijdens het oefenen met de pop, zo kunnen jullie je helemaal op het knopen concentreren.