Wie is Vera

Mijn naam is Vera van Grinsven – Graven, 32 jaar oud en woonachtig in het mooie Bokhoven. Ik ben moeder van Sepp (Sept 2015) en Keet (Jan 2017).

Zelf draag ik al vanaf de kraamweek van de oudste, maar de echte kennismaking met dragen was jaren daarvoor al, tijdens een backpackreis van 14 maanden door Azië. Stiekem had ik daar al wat doeken verzameld voor als ik ooit moeder mocht worden.

Wij zijn zelf eerst gaan dragen met een rekbare doek, knopend met YouTube filmpjes en tips van mensen die het ook zichzelf aan geleerd hadden. Dit ging, voor zover ik toen waar kon nemen prima. We schakelden zoals velen na enkelen maanden over naar de geweven doek en ook dit leek nog prima. Maar wat had ik graag geweten wat ik nu weet!!

Waar ik voor sta

Tijdens mijn opleiding bij die “Trageschule” heb ik geleerd waarom een knoop zo in elkaar zit, waarom we doen wat we doen. Overal maar dan ook echt overal zit een reden achter die eigenlijk heel logisch is, medisch onderbouwd én een bijpassende techniek! Tja, wat willen we nog meer om de perfecte knoop te maken waar we onszelf echt heel veilig en vertrouwd bij voelen om onze kwetsbare kindjes in te dragen?
Sinds deze opleiding gaan mijn knopen nog fijner, nog makkelijker en ben ik ook nóg enthousiaster over dragen!

Het geeft zowel mijzelf, mijn man als mijn zoontje alle vrijheid om te gaan waar en wanneer we willen. Maar niet alleen voor ons, ook voor opa, oma, tante, oom, gastouder, oppas… heerlijke lange draagknuffels waarbij kindjes alles meebeleven en zien wat wij zien maar dan wel vanaf een veilige vertrouwde heup, rug of borstkas!

Mag ik mijn enthousiasme met je delen?
Kan ik je op weg helpen met die lastige knoop? Je kennis laten maken met (meters lange) doeken? Of juist met dragers?
Ik kom graag bij je langs met allerlei doeken en/of dragers, om eerst met mijn speciaal verzwaarde draagpop te oefenen tot iedereen zich veilig genoeg, zeker en vertrouwd voelt met de knoop om het daarna nog met je kindje samen te oefenen.

Mail of bel me gerust vrijblijvend voor informatie, of voor het inplannen van een consult.